Hvem skal hædres som Brøndbys ildsjæle?

Nu kan der indstilles kandidater til de seks priser, der uddeles til Brøndbys frivillige ildsjæle og foreninger til Foreningsfesten AKTIV den 7. marts 2025. Frem til den 1. november er det muligt at indstille kandidater til priserne, og i år er der etableret en helt ny pris – Inklusionsprisen.

Hvem synes du skal modtage årets Inklusionspris, Frivilligpris eller Kulturpris? Og hvem mener du fortjener at vinde prisen som Årets Idrætsleder, Årets Ungdomsleder eller Årets Initiativ i Brøndby? Det kan Brøndbys borgere og foreninger nu give deres mening til kende om, for der er åben for indstillinger til de seks priser.

Brøndby Kommune påskønner de frivillige indsatser, der gør en forskel i lokalsamfundet, og vi har brug for jeres input til, hvem der er gode kandidater til priserne.

Så tøv ikke med at indstille din kandidat, hvis du f.eks. kender en spejderleder, der er god til at få alle med, en træner, der gør en særlig indsats for ungdommen i klubben, en driftig foreningsleder, en forening eller initiativ, der sørger for lokale kulturelle oplevelser, eller måske en frivillig ildsjæl, der yder hjælp og støtte i hverdagen og bidrager til forøget livskvalitet hos borgere med et handicap?

Priserne vil blive uddelt i festlige rammer til Foreningsfesten AKTIV 2025 i Brøndby Hallen den 7. marts 2025, hvor vi sammen hylder de mange gode frivillige kræfter i Brøndbys foreningsliv.

”Jeg ser meget frem til Foreningsfesten, som er en meget vigtig tradition og aften i Brøndby. Her hylder vi de mange frivillige, der hver eneste dag yder en fantastisk indsats ved at være aktive i Brøndbys foreningsliv og skaber oplevelser og fællesskaber for borgerne i Brøndby. Og i år har vi etableret en helt ny pris – Inklusionsprisen. Med Inklusionsprisen påskønnes den frivillige indsats, der for eksempel bidrager til forøget livskvalitet, sundhed og deltagelsesmuligheder for borgere, som befinder sig i en udsat position for eksempel borgere med et handicap. Fysisk som psykisk. Jeg håber, at privatpersoner, foreningslivet og organisationer vil byde ind med kandidater til de seks priser, så vi får nomineret de gode lokale og aktive kræfter”, siger borgmester Maja Højgaard.

Der kan indstilles kandidater frem til den 1. november 2024.

Foto fra seneste foreningsfest

Kontakt

Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

born@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Undgå lang ventetid i telefonen 

Sidst opdateret den 18. september 2024
Skrevet af Brøndby Kommune