Ny naturlegeplads i Sportsbyen

Brøndby Kommune har fået en ny naturlegeplads i det grønne skovområde bag Brøndby Stadion.

Nu har børn og barnlige sjæle endnu bedre plads til leg. Brøndby Kommune har nemlig færdiggjort en ny legeplads med naturen i centrum.

Den nye legeplads er opdelt i to områder. Den første del er placeret i det eksisterende lille skovområde, hvor man har bestræbt sig på at bevare så meget af skoven som muligt og integrere legepladsen i det naturlige miljø. Træer og beplantning er aktivt blevet brugt til at skabe et naturrum, der indbyder til leg. Skovområdet byder også på en junglebane med udfordringer og balanceaktiviteter mellem træerne.

Den anden del af legepladsen ligger på det åbne grønne område, hvor børn kan udfordre sig selv i et stort pyramidenet eller tage en hoppetur på trampolinerne. Der er også blevet tænkt på forældrene og andre besøgende, idet der er opstillet forskellige siddemøbler og afslapningsområder, så man kan tage en pause fra legen.

Legepladsen er en del af det politisk vedtagne udviklingsprojekt for Sportsbyen og skal bidrage til at gøre området mere attraktivt for borgerne i Brøndby.

”Brøndby er jo en idræts- og sportskommune, hvor vi har gode rammer for både bredden og eliten. Nu har vi så fået endnu en lille oase lige midt i Sportsbyen, hvor familier og daginstitutioner kan lege og hygge sig. Jeg tror, at den nye legeplads bliver et naturligt samlingspunkt for en masse glade borgere”, siger Finn Andersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Fotos: Tusind tak til Vilfred og Asta fra Børnehuset Højstensgård, som hjalp os med at afprøve den nye legeplads. Der er også et kort nedenfor, der viser, hvor den ligger i Sportsbyen. 

Kontakt

Planafdelingen

Teknik- og Miljøforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 24 48

tmf-byplan@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 20. juni 2024
Skrevet af Brøndby Kommune