Familiebassiner i Vestbad genåbner i efterårsferien

Efter en grundig undersøgelse af lofterne i Vestbad og udbedring enkelte steder genåbner Vestbads Leg & Morskabsbassiner i efterårsferien.

Fra mandag den 14. oktober åbner Vestbad igen for familiebassinerne. De har sammen med flere andre dele af svømmehallen været lukket, fordi en del af loftet i et omklædningsrum faldt ned for godt tre uger siden. Her satte Brøndby og Rødovre kommuner, som ejer Vestbad sammen, en undersøgelse af alle lofter i Vestbad i gang i samarbejde med Teknologisk Institut. Den viste blandt andet, at dele af loftet i foyeren burde skiftes.

Arbejdet med udskiftningen af loftet i foyeren og omklædningsrummene er nu afsluttet, fortæller Lene Due, der er formand for Vestbad:

”Vi skulle skifte dele af loftet i foyeren og omklædningsrummene for at være på den sikre side, og jeg er meget glad for, at vi når at komme på plads til efterårsferien i den del af Vestbad, som er vigtig for især familier med børn,” siger Lene Due.

Fitness, wellness og fysioterapi vil holde åbent igen fra i morgen lørdag inkl. det lille varmtvandsbassin, som dog kun er til aktiviteter med tilmelding som baby/børnesvøm, eller som er en del af wellness-arrangementer eller fysioterapi-forløb. Det store varmtvandsbassin er fortsat lukket. I weekenden bliver leg- og morskabsbassinet inkl. rutsjebanen gjort klar til at genåbne, og dermed kan efterårsferien indledes med en tur i vandet.

Halv pris på entre

Da det desværre ikke er muligt at gennemføre en fuld åbning med det samme, vil der være halv pris på entre for gæsterne. Det skyldes blandt andet, at bassinet har en maksimal kapacitet på 56 gæster, og at saunaerne i omklædningsrummene er lukket.

Den seneste tids lukning har medført, at mange brugere har måttet gå forgæves. Derfor vil der også snarest blive taget en beslutning om kompensation, som meldes ud hurtigst muligt. Det vil ske både direkte til de gæster, som Vestbad har mulighed for at kontakte, og via Vestbads samt Brøndby og Rødovre kommunes hjemmesider og Facebook-profiler.

Der kommer desværre til at gå længere tid, inden 25 meter-bassinet samt dybvandsbassinet og det store varmtvandsbassin kan genåbne. Efter Teknologisk Instituts undersøgelse af loftet over bassinerne er der brug for yderligere analyser, som der ventes svar på om cirka fire uger. Først når de svar foreligger, er det muligt at tage stilling til behovet for eventuelle yderligere reparationer der.

”Sikkerheden har første prioritet, og derfor har vi ikke andre muligheder end at vente på svar, inden vi tager stilling til mulighederne for at genåbne resten af bassinerne,” siger Lene Due.

Åbningstider fra mandag den 14. oktober

Mandag til torsdag:             09:00-20:30
Fredag:                                09:00-17:00
Lørdag og søndag:              08:00-17:00

Deltagere på ”hold i vand” om morgenen har dog adgang til deres morgenhold, der ligger før dette tidsrum. Tilmelding nødvendig via vestbad.halbooking.dk Hold i vand kører som vanligt.

Åbningstider Fitness:

Mandag til torsdag:             06:00-22:00
Fredag:                                06:00-20:00
Lørdag og søndag:              08:00-18:00

Hvad er åbent?

I svømmehallen er Leg & Morskabs-bassinet og rutsjebanen åbent (se billedet nederst). Det lille varmtvandsbassin er åbent for aktiviteter med tilmelding som baby/børnesvøm, eller som er en del af wellness-arrangementer eller fysioterapi-forløb. Fitness, wellness og fysioterapi holder åbent med undtagelse af de aktiviteter, der normalt foregår i det store varmtvandsbassin. Der er ”hold i vand” som normalt, dog ingen mandagshold. Er du i tvivl om dit hold bliver gennemført, opfordrer vi til at besøge Vestbads hjemmeside på www.vestbad.dk.

Saunaerne er lukket i uge 42 og genåbner forventeligt fra uge 43.

Begrænsninger

Der er plads til 56 gæster ad gangen i Leg & Morskabsbassinet. Derfor kan der forekomme ventetid.

Billetpriser

På grund af den begrænsede adgang kører Vestbad med halv pris på dagsbilletter.

Kontakt

Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

born@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Undgå lang ventetid i telefonen 

Sidst opdateret den 11. oktober 2024
Skrevet af Brøndby Kommune